uitnodiging Vliegend Museum Seppe

Categorieën:

Het Vliegend Museum Seppe heeft de OVCR uitgenodigd om met onze voertuigen deel te nemen aan hun evenement Classis Cars & Aeroplanes op 13 en 14 juni. Er wordt een gedeelte van het terrein gereserveerd voor de OVCR. Er is een uitgebreid programma voor dit weekend, lees hier het volledige programma. Eigenaren van oldtimers kunnen gratis deelnemen aan Classis Cars & Aeroplanes.
Per auto ontvangt u twee gratis toegangskaarten voor het evenement. Op zondag wordt er een rit van ca. 1,5 uur gereden op 2 verschillende tijden, deelname € 15,-(incl. 2 consumpties) per voertuig. De opbrengst gaat naar een goed doel; een Tetanus project van Unicef. Op zaterdagavond is er een BBQ waar u aan kunt deelnemen, de kosten hiervan zijn € 15,- p.p.
Aanmelden kunt u via de website van Vliegend Museum Seppe. Hier kun je ook zien welke voertuigen er al ingeschreven zijn.

Dit is weer een mooie gelegenheid om onze mooie klassiekers aan het publiek te tonen en gelijk zelf te genieten van de andere klassiekers en historische vliegtuigen.