De kop is er af (het dak bleef zitten)!

Categorieën:

 

OVCR Openingsrit 2015DSC02688  transparant

 

29 maart hebben we de eerste rit van 2015 gereden. Dit was tevens de vuurdoop voor Ad en Louis om als eerste een rit-door-leden te organiseren. En het moet gezegd: ze hebben de lat hoog gelegd.

Van begin tot eind was het een geslaagde en goed verzorgde rit. De weergoden waren nog niet in de juiste stemming, want we begonnen met slecht weer en dat werd gedurende de dag niet veel beter. De sfeer bij de deelnemers was er zeker niet minder om, zelfs bij die ene uitvaller.

Een leuke route langs onbekende paden in het Roosendaals achterland. Het roadbook met ingetekende kaarten zonder benaming, was ook een ervaring op zich, lijkt makkelijk, is toch nog wat gepuzzel!

Op een leuke manier konden de deelnemers weer meer te weten komen over de omgeving en was het goed rijden op de kleine weggetjes. En dat vanaf de start bij recreatieboerderij de Walkant (koffie & koek) tot aan de afsluiting bij Akkermans Golf & Leisure (borrel & bal).

Daar vond ook de prijsuitreiking plaats (waar echt iedereen gelauwerd werd) en heeft een behoorlijke groep de dag afgesloten met een gezamenlijk diner.

Dit smaakt naar meer, dus we kijken uit naar de volgende rit!

kijk ook eens in het fotoalbum voor een mooie impressie.