De OVCR Tourtocht Hoeksche Polders zal worden gereden op zondag 22 september 2019. Het wordt een tocht waarbij het accent ligt op het genieten van het landschap, waarbij in het routeboek ook aandacht wordt geschonken aan historische wetenswaardigheden over de regio waar we doorheen rijden.

We verzamelen vanaf 10 uur in Fort Sabina, ca 20 km vanaf Roosendaal. Het adres is Fortweg 1, Heijningen. De route hiernaartoe kunt U zelf bepalen: de snelle route is over de A17 en A59 (volgens Google Maps ca 16 minuten), maar binnendoor doet U er niet veel langer over en begint het genieten al zodra U in de auto stapt.

In Fort Sabina – een prachtige locatie die ooit deel van de Zuider Waterlinie uitmaakte op het kruispunt van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland – ontvangen we U met koffie mét, en worden de routeboeken uitgereikt. Deelnemers kunnen op eigen gelegenheid vertrekken en er is ook tijd genoeg om het Fort even iets beter te bekijken.

De uitgezette route kan zowel linksom als rechtsom worden gereden, en van de routeboeken zijn dus twee verschillende versies. Ongeveer op het midden van de route bevindt zich een werkelijk prachtige locatie waar iedereen kan picknicken aan de kant van het water, en waar dus de tegengesteld rijdende deelnemers elkaar kunnen treffen. Als het weer meezit raden we U dus aan de picknickmand mee te nemen!

Mocht het weer niet echt uitnodigen voor een picknick, ook geen nood. We hebben in de routeboeken diverse lunchgelegenheden opgenomen (in rood genoteerd) waar het aangenaam vertoeven is. Het wordt geen race, op de 22e september. Iedereen kan dus ruim genieten, rustig de tijd nemen om te verpozen en toch de uitgezette route van ca 80 km in rustig tempo rijden.

We verwachten dat iedereen rond half vier ’s middags weer terug is in Fort Sabina, waar we de tourtocht af gaan ronden met een eenvoudig spelletje waaraan iedereen vrij is om mee te doen. Er is tijd om nog even na te praten onder het genot van een paar consumpties en we hebben enkele kleine maar leuke prijzen die voor de winnaars van het spelletje te verdienen zijn.

Het einde van de Tourtocht is hiermee bereikt, en ieder kan op eigen gelegenheid huiswaarts gaan. Maar voor diegenen die op de mooie locatie van het Fort Sabina ook de avondmaaltijd willen gebruiken – er is een menukaart met volop keuze – is het zaak om vóór vijf uur uw bestelling geplaatst te hebben.

Aanmelden onder de flyer

[pdf-embedder url=”http://www.ovcr.nl/wp-content/uploads/2019/08/Tourtocht-OVCR.pdf” title=”Tourtocht OVCR”]

U kunt U aanmelden door onderstaande velden in te vullen, en vervolgens de kosten (25 euro per auto/equipe 2 pers voor OVCR leden; 30 euro voor niet-leden, elke extra persoon kost 7,50 euro) over te maken aan de OVCR,  het bankrekeningnummer staat vermeld in de email die u ontvangt na aanmelding.

[contact-form-7 id=”3562″ title=”Inschrijving OVCR rit 22 september 2019: ‘Hoeksche polders'”]