Goedemiddag beste Oldtimer Vrienden,
 
Inmiddels zijn we in  augustus beland en we hebben voor deze maand twee evenementen op de agenda staan:
 
Op vrijdag 27 augustus wordt de Cars & Coffee georganiseerd: weer even gezellig bijeenkomen voor een praatje en een kopje koffie (of blikje fris natuurlijk). We hopen dat het net zo gezellig wordt als de laatste keer bij Stefan! Het wordt deze keer gehouden op een nieuwe locatie: het Business Center Borchwerf 2 aan  Klerkenveld 3 te Roosendaal (vlak bij de McDonalds Oud Gastel). Vijf van onze leden (Guus van Dinther, René Ladenius, Chermaine Dekkers, Frans Dusseldorp en ondergetekende) hebben hier een garage waar hun oldtimers zijn gestald en het leek ons een goede locatie voor de Cars & Coffee van augustus. U bent van harte welkom – met of zonder oldtimer – om ons en elkaar daar vanaf een uur of 7 te treffen. En, zoals gewoonlijk, zijn ook technische of andere vragen altijd welkom. 
 
Dan is er ook nog de Kapellen-rit die gehouden wordt op zondag 29 augustus. Aanmelden voor deze rit kan vanaf nu gebeuren door een antwoord op dit mailtje gevolgd door een betaling van € 15 per auto op de rekening van onze club: OldtimerVriendenClub Roosendaal: NL66 RABO 0184 8855 23 onder vermelding van ‘Kapellenrit 2021″ Piet Duijndam en Henrij Verdoolaege hebben iets moois uitgezet, en de start is vanaf 10 uur bij de Wouwse Wereld in Wouw waar de route ook uitgereikt zal gaan worden. Het aanmelden kan tot 25 augustus gebeuren; dat geeft de zekerheid dat er ook voldoende lekkers bij de koffie zal zijn! De planning is dat we rond 16.00u een prijsuitreiking hebben op de Vijfhuizenberg 129-D bij Speedsters&Zo, dus bij Marcel. We duimen voor mooi weer!
 
Tot slot nog even vooruitkijkend naar oktober, ter info – aanmelden voor de taxatie van oldtimers kan nog steeds gebeuren maar i.v.m. de planning verzoeken we iedereen om daar niet te lang mee te wachten. Als de animo erg groot wordt moeten we misschien een tweede datum prikken, maar vooralsnog is vrijdag 15 oktober gepland; de locatie is bij Stefan de Bruijn (Hogerwerf 17). De bedoeling is om alle deelnemers vooraf een indicatie van de geplande tijd te geven. Indien iemand gedurende een bepaald tijdvak niet kan horen we het graag.
 
Rest me U allen nog een fijne zondag toe te wensen. 

Met vriendelijke groet,
Louis Stroomer
(secretaris)
 
PS – Door drukke werkzaamheden heeft onze webmaster momenteel geen tijd om de agenda van de OVCR op de website actueel te houden. We vragen ieders begrip en hopen dat Ron snel de draad weer op kan pakken.