Omdat door Covid-19 het organiseren van club ritten nog niet mogelijk is hebben Liesbeth en Henno een prachtig Landmarks Event georganiseerd welke 1 maart 2021 van start gaat.

Voor meer informatie kun je kijken op de activiteiten en Agenda pagina van deze website

Beste oldtimer vriend(in)en ,
Het gaat van start! Liesbeth en Henno hebben de voorbereiding van het Landmarks Event 2021 afgerond en nu kan het gaan beginnen. De start van de toertochten is pas op 1 maart, maar nu al kan iedereen zich opgeven en alle voorbereidingen treffen. O, en het kost niets….
In de bijlage staat nog eens uitgelegd wat de bedoeling van het hele event is: op eigen gelegenheid mooie stekjes opzoeken met de oldtimer, daar een mooie foto maken en die aan het opgegeven emailadres (zie bijlage) sturen. U gaat rijden als het U uitkomt, als het mooi weer is, en er is helemaal geen verplichting om alle landmarks bezocht te hebben. We sluiten het event op 1 december en stellen natuurlijk wel wat prijsjes ter beschikking voor de mooiste resultaten.
De foto’s die ingediend worden zullen op de website van de OVCR worden geplaatst zodat iedereen van elkaar kan zien hoeveel landmarks al bezocht zijn. Wilt U met het maken van de foto’s een beetje rekening houden met privacy gevoelige informatie? Hoe we de foto’s op de website gaan plaatsen hoort u zeer binnenkort. Het bestuur heeft besloten dat ook niet-leden aan het evenement deel kunnen nemen en er zal dus ook nog ‘extern’ de club ruchtbaarheid aan gegeven worden. Onze club heeft geen ambitie om zo groot mogelijk te worden maar als andere oldtimerbezitters meekrijgen hoe enthousiast we met onze hobby bezig willen zijn ondanks de pandemie kunnen ze altijd lid worden, nietwaar?

Hoe gaat het aanmelden voor het OVCR Landmarks Event 2021 in zijn werk? Vul het onderstaand formulier in en druk op verzenden. Na ontvangst van je mail krijg je de lijst met 51 Landmarks, controlekaart en

spelregels. Doe mee en geef je op!

En… had ik al gezegd dat het gratis is?

Tot slot, als U nog vragen heeft aarzelt U dan niet en stel uw vragen aan het bestuur! En we hopen dat U er net zoveel zin in heeft om op pad te gaan als wij!

Met vriendelijke groet,

Louis Stroomer

Oldtimer Vrienden Club Roosendaal (OVCR)