Zo hebben we onze sleutel avond genoemd, omdat het veel meer is al sleutelen. OVCR is vooral een vrienden club en het toeval wilt dat we allemaal een passie hebben voor oldtimers. We hebben als oldtimer vriendenclub natuurlijk tal van activiteiten op het programma staan. Zo hebben we allereerst onze maandelijkse sleutelavond, dit is elke 3e vrijdag van de maand. We zijn dan te gast bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Roosendaal. welke de ruimte, een brug en eventueel gereedschap ter beschikking stelt. Gezelligheid staat voorop, alles mag, niets moet. Zo kun je op deze avond lekker bijkletsen, sleutelen aan je eigen oldtimer of je helpt een mede clublid mee met een klusje. Het is vooral de bedoeling dat we elkaars kennis delen en daar ons voordeel mee doen. In de wintermaanden zullen een groot deel van de oldtimers vanwege het weer én het beleid van de motorrijtuigenbelasting thuis of in de winterstalling staan. De sleutelavonden zullen dan veranderen in thema-avonden, daarbij valt te denken aan lezing over interessante onderwerpen, infoavond over APK perikelen, alles over de taxatie van een oldtimer en meer. Hou hiervoor onze agenda in de gaten. Door de uitbraak van het COVID-19 virus heeft ook het bestuur van OVCR besloten om alle activiteiten voor de leden per direct op te schorten.
Wat vroeger sleutelavond was heet nu Cars&Coffe, dit omdat de meeste oldtimer eigenaren toch meestal thuis sleutelen en we geen beschikking meer hebben over een hefbrug. OVCR is vooral een vrienden club en het toeval wilt dat we allemaal een passie hebben voor oldtimers. We hebben als oldtimer vriendenclub natuurlijk tal van activiteiten op het programma staan. Zo hebben we allereerst onze maandelijkse club avond, dit is meestal op de  3e vrijdag van de maand (zie de agenda). We zijn dan te gast bij Speedsters&Zo in Roosendaal en als het daar niet uitkomt verzinnen we een andere locatie. Gezelligheid staat voorop, alles mag, niets moet. Zo kun je op deze avond lekker bijkletsen, maar ook als je een probleem hebt met je oldtimer kun je dat in de groep gooien er is vast een expert aanwezig die je hiermee wilt helpen Het is vooral de bedoeling dat we elkaars kennis delen en daar ons voordeel mee doen. In de wintermaanden zullen een groot deel van de oldtimers vanwege het weer én het beleid van de motorrijtuigenbelasting thuis of in de winterstalling staan. De C&C avonden zullen dan veranderen in thema-avonden (uiteraard met koffie), daarbij valt te denken aan lezing over interessante onderwerpen, infoavond over APK perikelen, alles over de taxatie van een oldtimer en meer. Hou hiervoor onze agenda in de gaten. Door de uitbraak van het COVID-19 virus heeft ook het bestuur van OVCR besloten om er alle evenement corona proof te houden. Het OVCR bestuur vraag haar leden om hier hun medewerking aan te geven en rekening te houden met de landelijke regels.
Bij het klussen aan auto’s of het nu in clubverband of lekker thuis is, kun je af en toe wel eens een handboek gebruiken.
Ik heb ooit op internet een bonte verzameling handboeken gevonden en stel deze graag ter beschikking aan de leden van OVCR.
Stuur een email naar manuals@matthee.eu en ik stuur je het wachtwoord.
Klik daarna op Manuals om naar de download pagina te gaan.

Ron Matthee