Fehac-Logo 2021

OVCR Zomerrit

Piet Duijndam en Henrij Verdoolaege hebben ook dit jaar aangegeven een Zomerrit voor de OVCR te willen organiseren, en daar zijn we ze uiteraard weer heel dankbaar voor. Met de volgende gegevens wordt een tipje van de sluier opgelicht:

Deze rit wordt gestart vanuit Wouw bij de Wouwse Wereld, waar iedereen vanaf 10 uur welkom is. De auto’s mogen weer op de markt worden geparkeerd, en bij de Wouwse Wereld is er weer koffie en thee met iets lekkers. Daar krijgt iedereen ook de informatie over de route uitgereikt. Onderweg zijn er genoeg terrasjes waar even pauze genomen kan worden, en zoals vaker worden dat dan gezellige stops waar meerdere oldtimerbezitters de tijd nemen even bij te praten.

Het eind van de rit voert iedereen weer bij Speedsters&Zo, waar Marcel zorgt als eerste te zijn om iedereen op te vangen. Hier worden de vragenlijsten verzameld, en vastgesteld wie de prijzen hebben verdiend. De prijsuitreiking is overigens gepland om 16.00 uur.

Voor de inschrijving van de leden wordt weer een prijs van €15 euro gehanteerd; niet-leden zijn ook welkom maar dan voor €20. Inschrijven kan weer door onderstaande in te vullen.

 

Datum

aug 28 2022
Expired!

Tijd

10:00 am

Organisator

Piet Duijndam

Other Organizers

Henrij Verdoolaege