OVCR Voorjaarsrit 2023

De organisatie van de Voorjaarsrit van de OVCR is in handen van Connie Kersten die al eerder een toertocht voor ons heeft uitgezet – dat schept weer hoge verwachtingen!

Vanaf 11.00 uur is het verzamelen bij De Landerije Tuin en Dier aan de Rucphensebaan 77 in Roosendaal, waar de koffie met kleine versnapering klaar zal staan. Dan is het tijd om op pad te gaan. De rit van ongeveer 110 km zal veelal over kleinere wegen worden gereden; grotere wegen worden zoveel mogelijk vermeden. Onderweg is een stop ingepland waar iedere oldtimer liefhebber zijn ogen uit kan kijken.  Er wordt nog niet verklapt wat het precies is, maar U kunt zich er maar alvast op verheugen! Iedereen kan hier rustig de tijd voor nemen, want we worden zo rond 17.00 uur op de eindlocatie verwacht waar een uitgebreide broodmaaltijd op ons zal staan te wachten om de dag gezellig af te sluiten.

De kosten die aan deze dag verbonden zijn vallen iets hoger uit dan meestal voor de OVCR toertochten het geval is, maar daar staat dan ook heel wat tegenover. Voor € 17,50 per persoon is er koffie met een kleine versnapering bij vertrek, entree bij het verrassingsbezoek onderweg met een drankje, en een uitgebreide broodmaaltijd met warme hapjes en consumptie. En uiteraard daarnaast een mooi routeboekje en een rallybordje als blijvende herinnering aan deze mooie dag. We gaan vast weer weggetjes ontdekken waar we nog nooit eerder geweest zijn!

LET OP: Indien U geen lid bent van de OVCR, kunt U zich met de onderste link inschrijven – hier er zijn enige extra kosten verbonden.

 

Datum

mei 14 2023
Expired!

Tijd

11:00 am