OVCR Rit en Barbecue

De combinatie van een OVCR toertocht met een Barbecue voor alle leden heeft vorig jaar tot het grootste aantal deelnemende leden in de geschiedenis van de OVCR geleid. Een dergelijk succes moet uiteraard worden gevierd met een herhaling in 2023. Hier volgen de details…

We verzamelen bij Containerbar SPOT, Industriestraat 21 in Roosendaal. De toegang tot het voorterrein zal worden geregeld, zodat de oldtimers daar goed geparkeerd kunnen worden, en U wordt vanaf 10.00 u verwacht. We beginnen met een kopje koffie of thee, mét worstebrood, en daar worden het routeboek en rallybord uitgereikt. Vertrek voor de toertocht (die ook dit jaar door Erik Possemiers en Erik van Oosten is opgezet) is dan rond 11.00 u gepland, en iedereen kan op zijn gemak van een mooie route genieten. We verklappen nog niet alles, maar wel dat de route ons langs Fort Sabina zal voeren, en daar is een rondleiding onder leiding van een deskundige gids gepland om wat meer te weten te komen van de geschiedenis van die historische locatie.

Na beëindiging van de toertocht arriveren we weer bij het startpunt, Containerbar SPOT. Daar wordt de rit afgerond, en vindt aansluitend de BBQ plaats. Tot hoe laat dat duurt, zal de tijd leren, maar gezellig zal het zeker zijn!

Omdat er soms leden zijn die alleen aan de toertocht, of juist alleen aan de BBQ willen meedoen hebben we hieronder wat opties gegeven. Zoals U ziet levert de combiticket een voordeel van €2,50 op want dat zien we als bestuur natuurlijk graag!!

Voor niet-leden bestaat ook de mogelijkheid om mee te doen maar het voert te ver om al die opties ook onderstaand weer te geven. Die mensen verzoek ik om contact op te nemen met het bestuur: https://www.ovcr.nl/contact/

27-8-2023: De inschrijving is nu gesloten….

Datum

sep 03 2023
Expired!

Tijd

All Day

Organisator

Erik Possemiers