OVCR Zomerrit

We blijven aan een strak tempo doorgaan met onze ritten! Deze keer nodigen Erik & Vincent Possemiers jullie graag uit voor een ontspannen rit door Noord-Brabant langs allemaal uitgezochte kleine weggetjes door het mooie zuid Nederlandse landschap.

De startplaats is Hoeve Hildernisse, Hildernisse 1 in Bergen op Zoom, de enige buitendijkse boerderij van Nederland met een prachtige geschiedenis. Kijk even mee op htttps://www.hoevehildernisse.com

Let op: de boerderij is met de auto alleen bereikbaar via de Fianestraat.

We verzamelen graag rond 10.00u om na koffie of thee met gebak om ca 10.45u te vertrekken. De middagstop is in het gezellige Steenbergen en uiteindelijk komen we aan bij Orangerie Mattemburgh om ca 15.30u. Hier voorzien we elke deelnemer nog van een drankje. Wenst U ook ter plaatse te dineren, dan vragen de uitbaters om zeker tijdig telefonisch te reserveren (tel. 0164 655 868).

Omdat we graag alle deelnemende equipes willen voorzien van een routeboekje en rallybordje en aan het verkrijgen daarvan een levertijd gebonden is, raden we aan om uiterlijk 24 mei in te schrijven. Later kan nog wel, maar dan is een rallybordje mogelijk niet meer tijdig verkrijgbaar. En omdat ook de horeca genoeg gebak moet inslaan is inschrijven na 30 mei niet meer mogelijk!

Een leuke dag onder vrienden kost U €8,75 per persoon, voor leden van de OVCR. Inschrijven voor leden kan met onderstaande link. Niet-leden die eens een rit mee willen rijden worden verzocht dat via ons contactformulier aan te geven. Voor hen gelden beperkte meerkosten voor het routeboekje en rallybordje. Zie https://www.ovcr.nl/contact/

Tot dan!

30 mei: Inschrijving beëindigd!

Datum

jun 04 2023
Expired!

Organisator

Vincent Possemiers

Other Organizers

Erik Possemiers