OVCR Pinksterrit

De zomer komt er aan!


Dus hoogste tijd voor wederom een prachtige toer rit met de OVCR!

Wij gaan u meenemen vanuit Scherpenisse langs de mooiste plekjes, de fijnste stuurmanswegen en langs culturele en culinaire hoogtepunten. Een mooie rit die begint en eindigt bij Brasserie de Zeester waar wij op 19 mei gezellig bijeenkomen vanaf 10.00. Onder het genot van een kop koffie of thee (natuurlijk voorzien van een echte Zeeuwse Bolus!) krijgt u weer een van onze routeschildjes van wederom een prachtig ontwerp. Vanaf 11.00 gaan we rijden en we verwachten u rond 16.00 weer terug in Scherpenisse.

De zoute zilte zeelucht maakt hongerig dus wij hebben de mogelijkheid om bij de Brasserie te genieten van een geweldige BBQ voor een heel aantrekkelijke prijs van slechts € 29,- per persoon. Uit ervaring weten we dat het eten bij Brasserie de Zeester meer dan bovengemiddeld goed is! Minimale deelname is 20 personen
Bij voldoende animo hebben we ons eigen terras met uitzicht op onze auto’s en het water.

Deelname aan de rit, inclusief koffie met een Zeeuwse bolus en een consumptie bij terugkeer van de rit is slechts €12,50 per persoon
Na afloop kunt u gezellig, uitkijkend over het water,  genieten van een meer dan uitgebreide BBQ met een enorm aanbod lekkernijen. De Zeester heeft speciaal voor ons spareribs, saté, shaslicks, worstjes, hamburgers, speklapjes en gamba spiesjes op de grill liggen, vergezeld van diverse salades, sausjes, stokbrood, friet en vers fruit. Deze culinaire verwennerij kost slechts € 29,- p.p. en is alleen al reden genoeg om mee te doen met deze Pinkster rit!

Mooi weer is besteld, een schitterende route is gegarandeerd en we hebben dit keer een klein spel element waarbij een fantastische prijs te winnen valt. Mis deze kans op eeuwige roem dus niet!

De organisatie, Leon, Helmut & Albert

Lokatie Brasserie de Zeester

Inschrijven is helaas gesloten

Datum

mei 19 2024
Expired!

Tijd

All Day