OVCR BBQ met Toertocht

Voor deze bijzondere dag heeft de OVCR zowel een toertocht als een barbeque in petto. De toertocht wordt georganiseerd door Erik Possemiers en Erik van Oosten, die samen al eerder de leden een mooie dag hebben bezorgd. De verwachtingen zijn dan ook hoog…

Als uitvalsbasis voor deze dag is gekozen voor de locatie SPOT. De parkeerplaats die via de Oostelijke Havendijk kan worden opgereden is voor onze oldtimers beschikbaar. De deelnemers kunnen hier vanaf 10.00 uur terecht en ontvangen dan alles wat nodig is om op pad te gaan. Meer details worden nu nog niet verklapt….

Na afloop van de rit komen alle deelnemers weer terug bij SPOT, waar vanaf 16.00u de barbeque een aanvang zal nemen. Heeft U speciale wensen met betrekking tot de drank of het eten, laat het dan maar weten via de website (tabje Contact) dan komt alles wel goed!

We hopen op een goede opkomst op deze jaarlijkse toertocht met barbeque en hebben daarom besloten deelname voor alle leden voor slechts €5 aan te bieden. Inschrijving kan via onderstaande link, zoals U inmiddels gewend bent.

We willen deze gelegenheid ook graag gebruiken om de fotoboeken van de Meerdaagse Toertocht van dit jaar naar de Ardennen aan de deelnemers daarvan uit te reiken, en de uitslag van de daaraan verbonden fotowedstrijd bekend te maken.

En dat is nog niet alles: ook op deze dag kunnen de leden hun eigen kleding van een mooi OVCR logo laten voorzien. De kosten van het logo bedragen slechts €4 per stuks, het aanbrengen wordt gratis verzorgd door Cees de Bruijn, en met het oog op het verwachte animo wordt voorshand de limiet op 2 badges per lid gesteld. Mochten er badges overblijven dan is aanschaf van een derde logo ook mogelijk, maar we willen eerst zoveel mogelijk leden de kans geven.

Mocht U vragen hebben over dit evenement dan kunt U contact opnemen met Sven 06 5154 5413, of met Guus 06 5142 2864 

Datum

sep 25 2022
Expired!

Tijd

All Day