Fehac-Logo 2021

OVCR Afsluitingsrit

Net al eerder ligt de afsluitrit van dit jaar weer in handen van Walter en Vera Govers, dus dat belooft weer een mooi programma. Meer informatie rechtstreeks van Walter en Vera:

Het oldtimerseizoen loopt stilaan weer ten einde. De ophokplicht roept weer voor sommigen onder ons…

Maar niet getreurd, vooraleer het zover is gaan we er weer uit met een klapper. Op zondag 23 oktober hebben we onze laatste clubrit van 2022, en wat voor één!

Vanaf 10 uur komen we samen in feestzaal “De Schuur” in Nieuwmoer, net over de grens bij Essen. Daar worden we verwelkomd met een ontbijt. Het bekende buffet met spek en eieren, brood, koffie en thee zal je genoeg kracht geven om de dag door te komen. Tijdens de maaltijd testen we je autokennis met een quiz.

Dan wordt het tijd om in de auto te stappen en een rit van +/- 100 km te rijden. Je zal een, voor velen, onbekend stuk België onder de wielen krijgen. Dit alles gebeurt via een roadboek bolleke-pijl met straatnamen en afstanden in kilometers en mijlen. Onderweg moeten (mogen) enkele simpele vragen beantwoord worden.

We verwachten iedereen ten laatste terug in “De Schuur” rond 16 uur. Bij aankomst kan je uw drankbonnen gebruiken voor een drankje. Ook staat de elektrische auto klaar voor een partijtje pinball.

Als alle punten van de quiz, de vragen onderweg en de pinball verwerkt zijn, dan volgt nog de prijsuitreiking waar enkele mooie prijzen zullen verdeeld worden.

En dan hoeft het nog niet gedaan te zijn ! Als er genoeg gegadigden voor zijn kunnen we ter plaatse om 18 uur aan tafel gaan voor het inmiddels befaamde “Laatste avondmaal”. Een rijkelijk buffet van stoofvlees, vol-au-vent, friet en groenten à volonté staat dan klaar. Niks uit potten of bussen, alles door de uitbater zelf vers gemaakt!

En wat gaat dat weer allemaal kosten ?
“Afsluitrit” met ontbijt, routeboek, 2 drankbonnen bij aankomst en een dag plezier : 15 euro per persoon.

“Het laatste avondmaal” : 17,5 euro per persoon, drank voor eigen rekening. Hiervoor moeten we wel minstens 20 personen kunnen aanmelden, anders is het voor de uitbater (begrijpelijk) niet rendabel.

 

Datum

okt 23 2022
Expired!

Tijd

All Day

Organisator

Walter Govers