OVCR jubileum rit

Beste oldtimer vriend(in)

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat een aantal enthousiaste auto liefhebbers de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal oprichtten.
Een club die de liefde voor oude en klassieke auto’s hoog in zijn vaandel heeft staan. De club heeft door de jaren heen een flink aantal leden aan zich weten te binden die allang allemaal geen Roosendalers meer zijn.
Leden met 1 auto, leden met meerdere auto’s en zelfs leden zonder auto’s. Sommige auto’s heel oud, sommige pas belegen, voor de club maakt het niet uit. Het gaat om de vriendschap onderling en de passie voor auto’s.
Verder hebben we een mooie club sponsoren aan ons kunnen binden waar wij hen bijzonder dankbaar voor zijn, hierdoor kunnen we mooie dingen organiseren voor onze leden.
Op 9 juni van dit jaar willen wij dan ook stil staan bij dit jubileum, nou eigenlijk willen we rijden voor dit jubileum. Want dat blijft toch eigenlijk het leukste.
We hebben voor deze dag een leuk programma samengesteld en nodigen al onze leden, sponsoren en hun partners van harte uit dit met ons mee te maken.
Een bijzondere oproep aan onze leden die we niet zo vaak zien of inmiddels misschien geen auto meer hebben hier toch aanwezig te zijn. We zullen jullie met open armen ontvangen.
Voor alle OVCR leden en sponsoren ligt er die dag ook een mooie herinnering klaar.

Programma van 9 juni op hoofdlijnen.

We zullen onze leden persoonlijk ontvangen op de Oude Markt waar we ook onze auto’s mogen parkeren. Op 9 juni is er overigens nog een evenement op de Oude Markt in Roosendaal; Back to the Fifties. Met leuke live muziek en dansdemo’s. Onze auto’s zullen dan ook op het achterste gedeelte van de Oude Markt ter hoogte van de Tullepetaon geparkeerd gaan worden. Er is toezicht geregeld.
Vervolgens drinken we koffie en Donut bij Tom’s Diner. Daar wordt ook het routeboek en rally schildje uitgereikt waarna we vertrekken voor een rondrit. De kosten hiervoor zijn 7,50 € per persoon
Bij terugkomst parkeren we weer op de Oude markt en kun je van de gelegenheid gebruik maken om bij Tom’s Diner een hamburger menu met drankje te gebruiken. De dagprijs voor de rit en het diner zijn dan totaal 25 € per persoon.
Alleen komen kijken naar onze oldtimers en de herinnering ophalen kan natuurlijk ook die dag.
Verdere bijzonderheden over die dag volgen nog maar schrijf 9 juni vast in je agenda en hou de website van de OVCR en de Whatsapp groep goed in de gaten.
Het bestuur van de Oldtimer Vrienden Club Roosendaal • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 09 2024

Tijd

All Day