Agenda 2024

Terugkerende events

Toertochten

De meest in het oog vallende evenementen die de OVCR elk jaar op de kalender zet zijn de toertochten die in de regio worden gehouden. Aangezien we een club “Met elkaar, Voor elkaar” zijn worden leden uitgenodigd om ook bij te dragen aan de organisatie hiervan. Een leuke en soms leerzame taak die altijd de kroon op het werk krijgt in de waardering van het bestuur en medeleden, en waarbij de ervaring van leden van het bestuur altijd ter ondersteuning staat, met raad en daad.

Cars & Coffee

Op de kalender staan ook de maandelijkse bijeenkomsten die bekend staan onder de naam Cars & Coffee. Hierbij kunnen leden – met of zonder oldtimers – bij elkaar komen voor een gezellig samenzijn. Binnen de OVCR zijn leden met zeer brede en diepgaande kennis, en grote ervaring waarmee ze elkaar van dienst kunnen zijn bij het oplossen van technische of andere problemen met betrekking tot oldtimers. En in de wintermaanden worden tijdens de Cars & Coffee bijeenkomsten ook presentaties gegeven over onderwerpen die een relatie hebben met onze oldtimers. Een en ander onder het genot van een kopje koffie, thee en/of frisdrank.

Meerdaagse rit

Al enkele jaren wordt er een meerdaagse rit georganiseerd, zodat we met onze oldtimers ééns per jaar ook in een andere omgeving kunnen toeren. De organisatoren, leden uit ons midden, zorgen voor routebeschrijvingen, hotels en een programma waarmee de deelnemers verzekerd zijn van een mooie ervaring.

Overige evenementen

Als standaard evenementen kunnen de Nieuwjaarsreceptie en Algemene Ledenvergadering worden genoemd. Daarnaast wordt in de zomermaanden een barbecue georganiseerd. Evenementen dus waarbij de nadruk ligt op onderling ledencontact.

12 januari nieuwjaarsreceptie OVCR Hotel Tongerlo, aanvang 19.30

Taxatiedag 16 maart 2024 9.00 Taxi de Groen

Openingsrit OVCR 24 maart

De openingsrit die Hans en Jan gaan doen, is klaar. De rit gaat richting Zeeland, door Zuid-Beverland en gaat door diverse pittoreske Zeeuwse dorpjes.
De lengte is iets meer dan 100km en start en eindigt bij Non-Plus-Ultra in Woensdrecht.