Cars&Coffee

Zo hebben we onze sleutel avond genoemd, omdat het veel meer is al sleutelen. OVCR is vooral een vrienden club en het toeval wilt dat we allemaal een passie hebben voor oldtimers. We hebben als oldtimer vriendenclub natuurlijk tal van activiteiten op het programma staan. Zo hebben we allereerst onze maandelijkse sleutelavond, dit is elke 3e vrijdag van de maand. We zijn dan te gast bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Roosendaal. welke de ruimte, een brug en eventueel gereedschap ter beschikking stelt. Gezelligheid staat voorop, alles mag, niets moet. Zo kun je op deze avond lekker bijkletsen, sleutelen aan je eigen oldtimer of je helpt een mede clublid mee met een klusje. Het is vooral de bedoeling dat we elkaars kennis delen en daar ons voordeel mee doen. In de wintermaanden zullen een groot deel van de oldtimers vanwege het weer én het beleid van de motorrijtuigenbelasting thuis of in de winterstalling staan. De sleutelavonden zullen dan veranderen in thema-avonden, daarbij valt te denken aan lezing over interessante onderwerpen, infoavond over APK perikelen, alles over de taxatie van een oldtimer en meer. Hou hiervoor onze agenda in de gaten. Door de uitbraak van het COVID-19 virus heeft ook het bestuur van OVCR besloten om alle activiteiten voor de leden per direct op te schorten.
Zo hebben we onze sleutel avond genoemd, omdat het veel meer is al sleutelen.
OVCR is vooral een vrienden club en het toeval wilt dat we allemaal een passie hebben voor oldtimers.
We hebben als oldtimer vriendenclub natuurlijk tal van activiteiten op het programma staan.
Zo hebben we allereerst onze maandelijkse sleutelavond, dit is elke 3e vrijdag van de maand.
We zijn dan te gast bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Roosendaal.
welke de ruimte, een brug en eventueel gereedschap ter beschikking stelt.
Gezelligheid staat voorop, alles mag, niets moet. Zo kun je op deze avond lekker bijkletsen, sleutelen aan je eigen oldtimer of je helpt een mede clublid mee met een klusje.
Het is vooral de bedoeling dat we elkaars kennis delen en daar ons voordeel mee doen.
In de wintermaanden zullen een groot deel van de oldtimers vanwege het weer én het beleid van de motorrijtuigenbelasting thuis of in de winterstalling staan.
De sleutelavonden zullen dan veranderen in thema-avonden, daarbij valt te denken aan lezing over interessante onderwerpen, infoavond over APK perikelen, alles over de taxatie van een oldtimer en meer. Hou hiervoor onze agenda in de gaten.

Door de uitbraak van het COVID-19 virus heeft ook het bestuur van OVCR besloten om alle activiteiten voor de leden per direct op te schorten.