Activiteiten

We hebben als oldtimer vriendenclub tal van activiteiten op het programma staan.

/Allereerst hebben we onze maandelijkse sleutelavond, dit is elke 3e vrijdag van de maand. We zijn te gast bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Roosendaal. ABS Autoherstel Hoppenbrouwers stelt de ruimte, een brug en eventueel gereedschap ter beschikking. Gezelligheid staat voorop, alles mag, niets moet. Zo kun je op deze avond lekker bijkletsen, sleutelen aan je eigen oldtimer of je helpt een mede clublid mee met een klusje. Het is vooral de bedoeling dat we elkaars kennis delen en daar ons voordeel mee doen. In de wintermaanden zullen een groot deel van de oldtimers vanwege het weer én het beleid van de motorrijtuigenbelasting thuis of in de winterstalling staan. De sleutelavonden zullen dan veranderen in thema-avonden, daarbij valt te denken aan lezing over interessante onderwerpen, infoavond over APK perikelen, alles over de taxatie van een oldtimer en meer. Hou hiervoor onze agenda in de gaten.

DSC05120

DSC05113

DSC05115

Tot order heeft het bestuur besloten om alle activiteiten voor de leden per direct op te schorten.


Verder worden er in de loop van het jaar een aantal toerritten georganiseerd. Deze ritten worden door de leden zelf georganiseerd. We laten ons verrassen door de leden zelf! We zijn immers een club voor leden, door leden. We willen graag een club zijn waar iedereen een steentje kan bijdragen om het tot een plezierig en gezellige bijeenkomsten te laten komen.


Dan is er nog “De OVCR Classic” welke een speciale rit zal zijn waarbij ook niet-leden aan mogen deelnemen, deze zal zo in september-oktober verreden worden, zie hiervoor de agenda. Een impressie van De OVCR Classic “de dag der proeven” vindt u hier.